Tietoa blogista

Mustaa teetä -blogissa on matkajuttuja läheltä ja kaukaa. Vinkkejä matkailussa liikkuvista mielenkiintoisista jutuista.

Kristiina Kristiina

Tykkää ja seuraa:

Seuraa minua Instagramissa ja Twitterissä

  • Instagram
  • Twitter

Muualla verkossa:

Seuraan näitä blogeja matkailusta

Syysterveisiä Siikajärveltä

tatti

Rankat sateet toivat vihdoin ja viimein tatit lähimetsään. Minulla on ollut ajatuksissa perustaa uusi blogi, jossa kirjoittelisin pihaviljelystä ja ruokajutuistani. Pyhittäisin tämän palstan kokonaan matkajutuilleni.

Katsotaan nyt, missä vaiheessa asiat pyörähtävät. Ihmiselossa asiat eivät aina mene niinkuin on suunnitellut.

Olen lähdössä kolmen viikon kuluttua Georgiaan. Tuttuun tapaan laitan kuulumisia ja kuvia matkan varrelta tänne blogiin. Matkaan mahtuu Batumin rantabulevardia, patikointia vuoristossa, kuumia lähteitä Tbilisissä ja tietysti gruusilaisen keittiön herkkuja. Katsotaan jääkö Ville Haapasalo toiseksi meidän naisporukalle  😉

sienipyttis

Kahdesta jättitatista syntyi sienipyttis. Hyvää oli. Herkkuun tarvitaan:

  • Uusia perunoita
  • Sipulia varsineen
  • Tattisilppua, ei liian pientä
  • Tuorejuuston jämä tai kermaa

Lohko perunat. Keitä melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Pilkotut sipulit ja sienet paistetaan oliiviöljy/voi seoksessa.
Lisää perunat ja tuorejuusto/kerma joukkoon.
Paista jonkin aikaa, mausta mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä.

Kokeile ihmeessä!

 

Kommentit suljettu.